We werken er hard aan, helaas is deze pagina nog under construction!

computerhulp under construction

Uw vindbaarheid is straks afhankelijk of uw website wel aan HTML 5 voldoet of u site goed leesbaar is met een mobile device en of er wel genoeg ruimte zit tussen de links en de lay-out logisch is. Kortom 85% van alle websites voldoen hier niet aan!
...En die van u?• Webdesign:
We bouwen ook websites, wij werken met name met Dreamweaver maar ook met WorldPress, Joomla, Drupal. We werken niet met templates (dit zijn van te voren en door andere ontworpen lay-outs). Hierdoor bent u verzekerd van een unieke lay-out. Zo komt u uw ontwerp dus nergens op internet tegen. Met zoveel contactformulieren en Javascripts als u wenst. Is het wenselijk dat wij de foto's voor u maken en de tekst schrijven kan dat ook.

• Werkwijze:
Na een oriënteringsgesprek (als wenselijk) gaan we voor u aan de slag...Althans dat zou kunnen, maar dat doen we niet! Wij draaien eerst een paar dagen met uw onderneming mee, heeft u een winkel, magazijn, verkoopbinnendienst of -buitendienst, garage, transportonderneming, horecaonderneming enz. Wij draaien graag enkele dagen actief mee. Wij zijn dus actief met uw onderneming bezig voordat we gaan bouwen. Uiteraard is dit kosteloos, maar voor ons wel wenselijk om een topproduct te kunnen leveren. U koopt ook geen auto zonder eerst een proefrit te maken. Is bovenstaande niet wenselijk, dan beperken we ons tot het oriëntatiegesprek en gaan direct aan de slag.

• Prijzen:
Onze prijzen beginnen bij €90,00. Dat is inderdaad niet veel geld... en als u leest wat u ervoor terug krijgt, al helemaal niet. Wel is het zo dat u dan zelf de foto's en tekst moet aanleveren. Tevens is deze prijs gebaseerd op onze werkwijze en de website, dus zonder webwinkel en CMS (zie Wikipedia) maar is wel mogelijk. Het aantal pagina's welke u wenst maakt hierbij niet uit. De uiteindelijk geschreven code is uw eigendom en kunt u bij ons opvragen waarna we deze op bijvoorbeeld een USB-stick of geheugenkaart zetten.

• Huistijl:
Een knappe huisstijl is natuurlijk belangrijk voor uw herkenbaarheid dit kan op uw briefpapier, enveloppe, auto en gevel, maar zeker zo belangrijk, op uw website! Deze kunnen we opnieuw ontwerpen maar ook de huidige huisstijl inpassen op de website is mogelijk (...en natuurlijk minder kostbaar).

• Service en Onderhoud:
Wij onderhouden ook websites welke door andere gebouwd zijn, tevens kunnen we niet werkende onderdelen van deze sites repareren. Het onderhouden betekent veiligheid, tekst veranderen, foto’s wijzigen enz. Maar ook kunnen we uw huidige site aanpassen zodat deze ook goed leesbaar is op tablets en smartphones. Een belangrijk aspect is dat als u een professional bent, u zelf niet moet gaan rommelen met gratis programmatuur. Dit kost u veel te veel tijd om uit te vinden hoe het werkt en uw tijd is kostbaar, kostbaarder als die van mij en tevens komt u aan het einde van uw werk erachter dat u iets niet kunt maar wel wilt. Kortom, verspilde tijd, moeite en geld. U moet verkopen, niet rommelen - u bent professional.

  Navigatie:

  computerhulp home  Home

  computerhulp contact  Contact

  computerhulp ict  Uw ICT

  computerhulp cloud  Cloud computing

  computerhulp nieuwe site  Nieuwe website

  computerhulp werkwijze  Onze werkwijze

  computerhulp teborg  Prijzen

  computerhulp achterhoek  Openingstijden

  computerhulp achterhoek  Adresgegevens

  computerhulp achterhoek  Uw Webwinkel

  SNEL CONTACT:


  T: 0315 238 137

  M: 06 125 157 41

 

Reparatie:
Vertoont uw computer tekenen van een gebrek, dan is het verstandig om deze te laten nazien. Dit kan in sommige gevallen op locatie echter is de reparatie ingrijpend dan dienen we deze in onze werkplaats na te kijken. Hier beschikken we over meet-en regelapparatuur om niet alleen te controleren en te repareren, maar ook om op te sporen waar de storing betrekking op heeft en of er nog andere onderdelen hierdoor beïnvloed worden.

Notebook en Laptop:

Defecte laptop, uitvallen laptop:
Het komt nogal eens voor dat uw laptop ineens uitvalt of trager wordt. Meestal heeft dat te maken met de temperatuur. Soms kan de temperatuur wel oplopen tot bijna het kookpunt. U begrijpt dat is veel te hoog om goed te functioneren. Wij kunnen uw laptop volledig reinigen. Waarbij we al het stof aan de binnenzijde verwijderen. Zo heeft u weer jaren plezier van uw laptop.

Hardware:
U kunt bij ons terecht voor:
- Servers
- Computers
- Laptops of Notebooks 
- Tablets
- Printers 
- Routers en WiFi
- Barebones
- Behuizingen
- Controllers
- DVD en Blu-ray
- Geheugen
- Geluidskaarten
- Grafische kaarten
- Harde schijven intern
- Koeling
- Moederborden
- Netwerkkaarten
- Processoren
- SSD's
- TV kaarten
- Upgrade kits
- Voedingen
- En nog veel meer... 

 Contact Informatie:
 Computerhulp Achterhoek
 Vinkenhof 10
 7051XN Varsseveld
 
 Tel: (0315) 238 137
 
 Mobiel: 06 125 157 41

Copyright © 1999~2018 Computerhulp Achterhoek
All rights reserved.