Uw ICT vanuit de Cloud?
Klinkt misschien wel mooier als het werkelijk is.

Volledig afhankelijk zijn...
Durft u het?Cloud Computing:
Wat is dat nu eigenlijk..? Werken vanuit de cloud betekent niets meer als het werken vanaf elke werkplek met elk device op een willekeurige server, waar ook ter wereld. Is goedkoop, is veilig en u heeft er geen omkijken meer naar. Het onderhoud van de server wordt door de cloud-server-verlener gepleegd. Klinkt als muziek in ieders oren. Totdat...

Vertel:
Met cloud computing heeft u 3 populaire opties.
SaaS - Software as a service. Uw software en data
PaaS - Platform as a Service. Uw besturingsysteem
IaaS - Infrastucure as a Service. Uw serverbesturing

Kortom: waar heeft u nog 'n eigen server voor nodig? Alles kan vanuit de Cloud en u hebt er geen omkijken meer naar. Klinkt allemaal top. Totdat...

Wat kan er fout gaan?
Helemaal niets, 'n betere beveiliging, betrouwbaarheid en kwaliteit is niet denkbaar. U beschikt altijd over de nieuwste software, u bent altijd 'up to date' en weet exact wat uw ICT kost, op de week nauwkeurig. Totdat...

De voordelen:
Stel u wilt een concert organiseren, daar maakt u promotie mee en heeft uw website ineens veel meer verkeer (kaart verkoop). Tevens wilt u wellicht beschikken over (tijdelijk) extra ruimte voor filmjes, muziek en afbeeldingen enz. Misschien tijdelijk wel een webwinkel. Welnu, daar is de cloud zeer geschikt voor, u huurt snelheid en ruimte 'on demand', kortom tijdelijk sneller, meer ruimte en na het concert weer terug naar uw normale benodigheden. Top! De extra kosten zijn tijdelijk te verwaarlozen en uw benodigdheden zijn maandelijks te veranderen.

De kosten:
U betaald per applicatie welke u wenst te gebruiken en ruimte die uw applicaties nodig hebben. Heeft u veel ruimte nodig dan is dit relatief goedkoop. Echter heeft u applicaties nodig die niet in uw cloud staan dan betaald u hier weer extra voor. Weet u exact wat u nodig heeft/gebruikt dan zijn de kosten op de cent nauwkeurig te berekenen. Top! Totdat...Totdat:

Dan zijn 'de rapen gaar' en zijn de kosten niet te overzien! Daarom adviseren de 'grote' jongens ook de cloud. U kunt de kosten van het 'rapen gaar zijn' toch niet dragen en blijft u waar u (ongelukkig) bent. Wij kunnen u adviseren en helpen u graag verder... Zie hiervoor onze link Uw ICT of neem direct contact met ons op.

  Navigatie:

  computerhulp home  Home

  computerhulp contact  Contact

  computerhulp ict  Uw ICT

  computerhulp cloud  Cloud computing

  computerhulp nieuwe site  Nieuwe website

  computerhulp werkwijze  Onze werkwijze

  computerhulp teborg  Prijzen

  computerhulp achterhoek  Openingstijden

  computerhulp achterhoek  Adresgegevens

  computerhulp achterhoek  Uw Webwinkel

  SNEL CONTACT:


  T: 0315 238 137

  M: 06 125 157 41

 

Reparatie:
Vertoont uw computer tekenen van een gebrek, dan is het verstandig om deze te laten nazien. Dit kan in sommige gevallen op locatie echter is de reparatie ingrijpend dan dienen we deze in onze werkplaats na te kijken. Hier beschikken we over meet-en regelapparatuur om niet alleen te controleren en te repareren, maar ook om op te sporen waar de storing betrekking op heeft en of er nog andere onderdelen hierdoor beïnvloed worden.

Notebook en Laptop:

Defecte laptop, uitvallen laptop:
Het komt nogal eens voor dat uw laptop ineens uitvalt of trager wordt. Meestal heeft dat te maken met de temperatuur. Soms kan de temperatuur wel oplopen tot bijna het kookpunt. U begrijpt dat is veel te hoog om goed te functioneren. Wij kunnen uw laptop volledig reinigen. Waarbij we al het stof aan de binnenzijde verwijderen. Zo heeft u weer jaren plezier van uw laptop.

Hardware:
U kunt bij ons terecht voor:
- Servers
- Computers
- Laptops of Notebooks 
- Tablets
- Printers 
- Routers en WiFi
- Barebones
- Behuizingen
- Controllers
- DVD en Blu-ray
- Geheugen
- Geluidskaarten
- Grafische kaarten
- Harde schijven intern
- Koeling
- Moederborden
- Netwerkkaarten
- Processoren
- SSD's
- TV kaarten
- Upgrade kits
- Voedingen
- En nog veel meer... 

 Contact Informatie:
 Computerhulp Achterhoek
 Vinkenhof 10
 7051XN Varsseveld
 
 Tel: (0315) 238 137
 
 Mobiel: 06 125 157 41

Copyright © 1999~2018 Computerhulp Achterhoek
All rights reserved.