Snel contact: 06 125 157 41

computerhulpcomputerhulp

• Data Recovery:
Ook voor data recovery! Wij kunnen uw harde schijf meestal wel repareren in onze stofvrije ruimte. Wel is het raadzaam de data door ons over te laten zetten op een nieuwe harde schijf. Een eenmaal niet functioneerende harde schijf betekend meestal (95%) einde van de levenscyclus.

Data Recovery moet u niet onderschatten. 1 klein stofdeeltje en de boel werkt niet meer, nooit meer! Daarom doen wij dat in onze stofvrije ruimte met handschoentjes, haarnetje en afzuigkap om dit risico tot een minimum te beperken. Wel dient u er rekening mee te houden dat u minimaal 1 volle dag niet over uw computer kunt beschikken.
De werkzaamheden:
1. Het repareren van de oude schijf zodat deze leesbaar is
2. Het installeren van de nieuwe schijf
3. Het overzetten van het besturingssyteem, programma's en gegevens.

Na deze werkzaamheden beschikt u weer over een 'frisse' harddisk met al uw gegevens weer terug op zijn plek.
De vermelde prijs in onze prijslijst is exclusief harddisk daar we niet weten over welke grootte, snelheid en maat u wenst te beschikken.
Globaal dient u rekening te houden met €100,00 inclusief alles.
Ook op deze werkzaamheden heeft u 2 jaar garantie.

Overige reparaties

Reparatie:

Vertoont uw computer tekenen van een gebrek, dan is het verstandig om deze te laten nazien. Dit kan in sommige gevallen op locatie echter is de reparatie ingrijpend dan dienen we deze in onze werkplaats na te kijken. Hier beschikken we over meet-en regelapparatuur om niet alleen te controleren en te repareren, maar ook om op te sporen waar de storing betrekking op heeft en of er nog andere onderdelen hierdoor beïnvloed worden. Ook voor data recovery! [LEES MEER]

Hulp:

Hulp betekent voor ons, mensen helpen met computerproblemen. In het kort: Hij doet het niet en daar heb ik heb hulp bij nodig. U heeft een foutje gemaakt en weet niet hoe dit weer te herstellen. Maar 't kan ook met het gebruik van uw computer te maken hebben. Klein voorbeeld: u wilt u computer streamen met uw televisie of andere apparatuur (tablet, smartphone of andere computer), iedereen heeft het erover maar waarom lukt mij dit niet? Kijk, daar heeft u dus hulp bij nodig….... [LEES MEER]

Hardware:

U kunt bij ons terecht voor:
- Computers
- Laptops of Notebooks 
- Tablets
- Printers 
- Barebones
- Behuizingen
- Controllers
- DVD, Blu-ray & backup
- Geheugen
- Geluidskaarten
- Grafische kaarten
- Harde schijven intern
- Koeling
- Moederborden
- Netwerkkaarten
- Processoren
- SSD's
- TV kaarten
- Upgrade kits
- Voedingen
- En nog veel meer... [LEES MEER]

computerhulp

Copyright © 1999-2018 Computerhulp - Achterhoek
All rights reserved.