Snel contact: 06 125 157 41

computerhulpcomputerhulp

• Nieuwe computer:
Soms is het verstandiger om de gehele computer te vervangen in plaats van deze te laten repareren. Met name het kosten aspect weegt hier zwaar mee.

Nieuwe onderdelen kosten geld, tevens betekent een nieuw onderdeel niet altijd dat dit ook de computer sneller/beter en of fijner maakt om mee te werken. De zwakste schakel is hierbij bepalend derhalve kan het zijn dat u van het vervangen van een onderdeel niets merkt m.u.v. dat uw computer weer werkt. Daarom kunt u bij ons terecht voor een eerlijk en oprecht advies om de juiste keuze te maken.

Hoe gaat dit in zijn werk?

• 'n Gedegen advies:
U maakt een afspraak en komt bij ons langs of u nodigt ons uit om bij u langs te komen, wij bespreken uw wensen en doen een gedegen advies – vervangen of repareren? Afhankelijk van uw gebruik kan repareren een prima optie zijn. 'n Afspraak kan ’s morgens, ’s middags of ’s avonds. Komt u bij ons langs, dan is dit natuurlijk kosteloos. Moeten we bij u langskomen en plaats u bij ons een order dan berekenen we u hiervoor geen kosten.

Bel, of klik op contact voor een afspraak.

 

Reparatie:

Vertoont uw computer tekenen van een gebrek, dan is het verstandig om deze te laten nazien. Dit kan in sommige gevallen op locatie echter is de reparatie ingrijpend dan dienen we deze in onze werkplaats na te kijken. Hier beschikken we over meet-en regelapparatuur om niet alleen te controleren en te repareren, maar ook om op te sporen waar de storing betrekking op heeft en of er nog andere onderdelen hierdoor beïnvloed worden. Ook voor data recovery! [LEES MEER]

Hulp:

Hulp betekent voor ons, mensen helpen met computerproblemen. In het kort: Hij doet het niet en daar heb ik heb hulp bij nodig. U heeft een foutje gemaakt en weet niet hoe dit weer te herstellen. Maar 't kan ook met het gebruik van uw computer te maken hebben. Klein voorbeeld: u wilt u computer streamen met uw televisie of andere apparatuur (tablet, smartphone of andere computer), iedereen heeft het erover maar waarom lukt mij dit niet? Kijk, daar heeft u dus hulp bij nodig….... [LEES MEER]

Hardware:

U kunt bij ons terecht voor:
- Computers
- Laptops of Notebooks 
- Tablets
- Printers 
- Barebones
- Behuizingen
- Controllers
- DVD, Blu-ray & backup
- Geheugen
- Geluidskaarten
- Grafische kaarten
- Harde schijven intern
- Koeling
- Moederborden
- Netwerkkaarten
- Processoren
- SSD's
- TV kaarten
- Upgrade kits
- Voedingen
- En nog veel meer... [LEES MEER]

computerhulp

Copyright © 1999-2018 Computerhulp - Achterhoek
All rights reserved.